SKADA

Lyden av Oslo's undergrunn - på norsk - breibeinte brølende gitarer med et driv som Akerselva i vårflommen! Tekster med et skråblikk på livets meningsløshet og jakten på den smale sti som er brei nok til å romme alt som er gøy.

SKADA kjører med hjul som ikke bare går rundt.

 

---------

 

SKADA har siden 2005 vært låtskriver og vokalist Joakim Sunds uflidde hjertebarn, en sonisk kjøter med sylskarpe, lyriske klør. SKADA er den oppriktige lyden av Oslos undergrunn, og de er det på norsk.

Bandet har forrige høst vært aktive på konsert og festival fronten, men har tatt seg tid til å spille inn nytt materiale. SKADA's siste singel som startet som en spøk, endte opp som bursdagssang til musiker, lydmann, produsent og kompis Hugo Alvarstein. Det var stort for SKADA da Mikael Krohn likte låta og kom innom studio og la på et lite bidrag.
Videoen fra innspillinga i legendariske Endless Tinnitus, som oser førstegangs DIY, har ikke gått upåaktet hen i Tigerstaden.

I samme åndedrag som bandet bidro på «SANNHET PÅ BOKS» - en hyllest til Raga Rockers, slapp de debutskiva «SJØLFORSKYLDTE HÆLVETE» i 2016 på Diger distro/Fysisk Format. Her blandes autentisk langfinger-pønk, oppstemt pop og tung 70 talls-riffing inn i refrenger like catchy som en høstinfluensa blant antivakserne!

Norway Rock Magazine skrev i sin anmeldelse «Det er ikke til å unngå å trekke klare paralleller til Jokke & Valentinerne. Uttrykket er ganske så likt, både musikalsk og tekstmessig. Her er det gjort et godt stykke tekstforfatterarbeid, i samme sjargong som Joachim Nielsens tekster. Kløktige retoriske virkemidler, i form av fiffige språklige motsetninger, går igjen med låt titler som Toppen av bånn og Fåkke det til».

SKADA har mer bensin til bålet, og mer bål til bensinen, og er klare til å spille nye låter for gamle og nye venner! Vi ses og høres!

Plateslipp på Vaterland Pub i Oslo Sentrum 14.September 2019!